Qui sóc jo?


 

IMG_3432newnew

 

El meu nom és Cristina Avilés Marí i resideixo a Artà, Mallorca. El que m’ha mogut a ser assessora filosòfica ha estat la meva experiència en el meu propi treball d’autoconeixement. Després de d’alguns anys, he aconseguit donar llum a alguns aspectes confusos de la meva vida i transitar per alguns moments difícils que no em permetien avançar. He acceptat el que pensava que era inacceptable, comprès el que semblava incomprensible i sentit el que em feia por sentir. Afortunadament, encara em queda molt de camí per recórrer … no hi ha pressa, és la fondària de la nostra presència la clau del nostre sentir més profund. Al llarg d’aquest procés, he sentit la necessitat d’acompanyar a altres persones, perquè entenc que el que ha pogut ser transformador en la meva vida, pot ser-ho també per a altres. 

 

Sóc llicenciada en filosofia per la UB. Combino la meva feina com a professora de filosofia a secundària amb el d’assessora filosòfica i facilitadora de tallers de filosofia per a adults sobre autoconeixement. M’he format com a assessora filosòfica amb Mónica Cavallé, qui m’ha proporcionat els coneixements i la inspiració per poder aplicar-los des de l’enfocament sapiencial. Formo part de l’Escola de Filosofia sapiencial, que ella mateixa dirigeix ​​i, participo en la investigació de diferents àrees, amb l’objectiu d’aplicar la filosofia en el camp de la vida quotidiana. He creat el projecte Slow Thinking que és una proposta que ens convida a aturar-nos, de tant en tant, per digerir la vida amb més calma, reflexió i actitud filosòfica. També sóc membre de l’Associació de filosofia i ioga S’OM, on facilito tallers i faig col·laboracions en retiros que combinen la filosofia sapiencial, el ioga i la meditació. He començat recentment a col·laborar amb la revista Homonosapiens, en la que va publicar articles que tenen a veure amb la difusió i divulgació de la filosofia sapiencial.

Entrevista en el diari Ara.Cat