Qui sóc jo?


dav

El meu nom és Cristina Avilés Marí i resideixo a Artà, Mallorca. El que m’ha mogut a ser filosofa assessora ha estat la meva experiència en el meu propi treball d’autoconeixement. Després de d’alguns anys, he aconseguit donar llum a alguns aspectes confusos de la meva vida i transitar per alguns moments difícils que no em permetien avançar. He acceptat el que pensava que era inacceptable, comprès el que semblava incomprensible i sentit el que em feia por sentir. Afortunadament, encara em queda molt de camí per recórrer … no hi ha pressa, és el cultiu del nostre sentir més profund el que va fent aflorir una presència més real de nosaltres mateixos. Al llarg d’aquest procés, he sentit la necessitat d’acompanyar a altres persones, perquè entenc que el que ha pogut ser transformador en la meva vida, pot ser-ho també per a altres.

Sóc llicenciada en filosofia per la UB. Combino la meva feina com a professora de filosofia a secundària amb el d’assessora filosòfica i facilitadora de tallers de filosofia per a adults sobre autoconeixement. M’he format com a assessora filosòfica amb Mónica Cavallé, qui m’ha proporcionat els coneixements i la inspiració per poder aplicar-los des de l’enfocament sapiencial. Formo part de l’Escola de Filosofia sapiencial, que ella mateixa dirigeix i, participo en la investigació de diferents àrees, amb l’objectiu d’aplicar la filosofia en el camp de la vida quotidiana. Sóc membre de l’Asociación de filósofos asesores en el enfoque sapiencial Sýnesis. Col.laboro actualment amb el comité impulsor de la creació d’una plataforma que es dedica a  la difusió de la filosofia sapiencial: filósofos asesores.

He creat el projecte Slow Thinking que és una proposta que ens convida a aturar-nos, de tant en tant, per digerir la vida amb més calma, reflexió i actitud filosòfica. Em dedico des de fa cinc anys a facilitar tallers que giran al voltant de l’autoconeixement i a organitzar retiros filosòfics en l’enfocament sapiencial. Col·laboro amb la revista Homonosapiens i la revista El Búho de l’Asociación Andaluza de Filosofía on publico articles que tenen a veure amb la difusió i divulgació de la filosofia sapiencial. He sigut també col.laboradora en el programa de ràdio Matinal BON DIA d’Ona Mediterrània amb Toni Rotget, a la secció de filosofia “El jardí d’Epicur”, que s’emet quinzenalment.

Entrevista en el diari Ultima Hora.

Entrevista en el diari Ara. Cat

Entrevista en el programa de ràdio: Àgora de Can Alcover

Participació en el llibre: L’alteralitat en el diàleg de Miquel Àngel Ballester, amb un diàleg sobre filosofia sapiencial i assessorament filosòfic.

Articles publicats a la revista Homonosapiens:

Articles publicats a la revista El Búho:

Emissions El Jardí d’Epicur

La confiança ( a partir del mínut 44.30)

La bellesa (inici àudio).

Les bones preguntes (inici àudio).

La gratitud (inici àudio).

La transformació (inici àudio).

-Lliçons d’Epicur (inici àudio).

A %d blogueros les gusta esto: